ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 14 November 2009

belon

sorry uolss akak lama x hupdate..busy gila uollss...maklum lah nak ujung2 tahun ni mmg banyak keje nak kena langsaikan...

semalam akak balik keje kawan akak ajak pi ioi mall nak beli barang...nak beli kasut vinnci nak bawak balik kg katanya...so 10 pasang ko dia beli..x ko menagis...so lepas tu akak trus lepak umah kawan akak tengok musik2 katanya..so akak x lah sempat nak balik umah...

so akak balik umah kul 2 lebih lepas lepak2..so pagi tadi akak nak pi keje anak buah akak dah sampai...sebab abang akak keje lak arini ..so anak2 dia mak akak jaga...

sedang akak duk minum..anak buah akak yang 3 tahun tu tunjuk sesuatu kat mak akak...

" mak wan ini ape?...ni belon ke...adik amik kat bilik uda"...

nasib baik mak akak kat dapur...

so akak trus pegi kat anak buah akak...

adik amik ape kat bilik uda?....

trus dia tunjuk kat akak...


x ker ko terkejut...wah mane plak dia selongkar benda ni..akak trus rampas..
and akak cakap.." adik ini bukan belon lah ini ubat..x leh buat main tau"..

anak buah akak cakap..." bukan lah uda... ini belon...kat umah adik pun ade..adik amik kat bilik abah adik..ini belon lah"...

then kakak dia datang..kakak nak tengok uda...

then dia baca kat pastic cover tu..."CONDOM"...

then terus dia jerit kat mak akak.." mak wan kondom tu belon kan"...

pengsan uolssss....bahaya2 ni..kalau mak akak nampak td mau akak kena sembelih ni uolss..cam ne leh dia jumpe ni..akak dah sorok kan dah...


13 comments:

marinahunny said...

hahhhaa ayah dia pun ada jg ke..??

QieFLy si Dolce said...

ayooooo kakak....mcm mana la boleh jumpa belon tu....haish....

taw takpe bukan setakat kena sembelih mau disiat2 kulit ko kak....hahahahah

lawak2....

jgn lupa hapdet lagi ye kak...sentiasa tunggu entry dari kak senduk

Eri-chan said...

kak senduk..sorok jgn tak sorok..kang dia tiup belon tu kang tak ke naya...hahahaha

aSh said...

wat ape ngn kondom tu.. wat stok koleksi ek?

joegrimjow said...

haha
bengong!

Anonymous said...

salam kak senduk,
how are you?
nak tanya ni.. qistina nyer blog apa jadik??

dariku,
dina

Anonymous said...

laen kali simpan atas lemari, xde bebudak tu ngapai tgn kr atas tu

Momomalaya said...

akak buat apa ngan belon tu?

Adam said...

nanti nak try tiup banyak2 gantung mase birthday party~~~

Qumairah said...

Alaa budak2 memang suker selongkar..me dulu pon mcm tuh jumpa macam2 dlm bilik mak ayah LOL but dah tue2 nih baru me sure apakah benda2 itew wahhh..but ade gak yg masih blur2..me dulu heran tgk tuh Pad wanita...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

adoaiii gelak guling2 aku baca n3 ang nie nok wakkakaka lawak2 sib bek tak kantoi wakakak

Umi Rose said...

seronok gak main tiup2 belon tu...memanjang jer rupanya....huhuhu

Momomalaya said...

akak pakai ke benda tu?

Let's SHOPPING Uollss!