ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 27 December 2009

Al-fatihah

Al-Fatihah


bersama2 kita sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarham ayah Kak Bed yang telah pulang kepangkuan ilahi pada hari ini (ahad 27 Desember). Semoga rohnya di cucuri rahmat.

Kepada Kak Bed... diharap kak bed tabah dengan setiap apa yang berlaku...semua yang hidup pasti akan kembali kepada maha penciptanya..kita sebagai hambanya haruslah bersedia dengan segala ketentuannya

salam takziah senduk sekeluarga dan rakan2 ucapkan..

Amin..

13 comments:

Terry said...

al-fatihah...

Anonymous said...

inalillah...

Shin

mummYaeesh said...

alfatihah.takziah wat k.bed!aritu jupe k.bed bgtau masih kat icu lagi.. da smpai ajalnye.

Adam said...

innalillah...

Al-fatihah...

Hezesuze said...

innalillahi....

al fatihah wat arwah.......amin...

Umar Zakir Abdul Hamid said...

al fatihah.tapi kalau boleh macam tak kena surah al quran berada di bawah gambar perempuan atas tu.ape pendapat saudara?

Anonymous said...

betul ckp Umar tu.. i pn baru jer nak comment.cam kurang sesuai la kak senduk.

farish H said...

al fatihah

Aji No Moto said...

bile nak insaf.. ajal maut tu bukannya tunggu ko taubat dulu..

senduk said...

senduk - aji no moto
lets kita taubat sesama...2 gether - gether

Nikli said...

AlFatihah..

Anonymous said...

canteek la kak senduk! ni baru sesuai

Anonymous said...

Senduk..muka hang pakai tudung di blog tu..mcm kuntilanak...betoi ni.

Let's SHOPPING Uollss!