ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 3 March 2010

salah orang le sundel !

hey uolssss chantek ke tidak?... gitewww star2 je dah anya orang chantek ke tidak...kannnnn

sorry uolsss sejak assistant mak cuti kawen ni..akak terkangkang2 buat keje sorang2...sampaikan nak kentut pun kena delay ok..x ke azab...kannnn...tapi jumaat ni dia balik...masuk keje balik..awas ko ade 100 fail atas meja ko..mak nak ko siapkan dalam masa 2 hari...gitew kan....

lunch tadi akak pi lah giant nak beli barang sikit...cuaca panas...
masuk2 trus masuk guardian..tengah duk tengok barang....ade orang jerit...

"Nyahhhhhhhhhh!....lamanya x jumpe ko....ko buat ape kat sini....?"....

akak tengok pompuan tu..rambut kepok2 blond, sunglases besar, handbag LV, high heel..dan gaya mmg semuai kalau dia tu shopping kat pavilion...

sape betina ni ha...

akak toleh belakang kut2 dia tegur orang kat belakang akak....then akak pandang dia lagi...then pompuan tu terus lari kat akak peluk akak cium pipi kakan kiri...

ko sape nak peluk2 aku ni ha...

nyahhhhh....rindunya mak kat ko nyah..lama x jumpe ko...ko duk mane sekarang?..mak rindu giler kat konya..puas mak cari ni phone ko nyah...hp mak hilang kat melbourne ari tu..tu no ko ilang tu...mak dah kawen sekarang nyahhhh....(sambil tunjuk cincin batu besar penumbuk)..

besar x batu cincin mak...

akak masih blur..tapi akak pu layan je lah..mungkin kawan akak lama akak yang akak sendiri lupa muka kan..so akak cuba ingat balik....akak pun layan je lah pompuan tu...

"ko dah kawen ke sundel....ko kawen ngan sape x nak jemput mak pun...."

dia jawab... sape lagi leslie lah...dia kan dah lama gila babi ngan aku... bulan 10 tahun lepas dia masuk islam"...

then dia tanya akak lagi...nyah kenape mak tengok ko ni macam x terurus je nyah...x kan sejak2 ko clash ngan dean ko jadi cam ni...ko keje mase sekarang...ko masih keje kat klcc lagi ke nyah...?

akak tanya dia...dean macam mane sekarang..dia buat ape sekarang?

dalam kepala akak terus terlintas..sah betina ni silap orang ni...sahhh..ape lagi akak layan kan je lah....

pompuan tu jawab

...nyah...semua tu kisah lama..dean dah kawen dah nyah..ade anak sorang dah...buat ape ko nak kenang2...dia macam dulu jugak..ko tau lah dia kan..ramai betina gila babi ngan dia..tinggi...putih ensem..ujung2 dia gila babi ngan ko kan...sah sah ko mandrem dia kan...hey nyah...ko keje mane nyah sekarang...


akak layan kan lagi...mak keje kat bandar puteri je nyah...mak dah baik sekarang...biarlah mak cam ni je sekarang...mak redha nyah...

pompuan tu jawab..nyah sian mak tengok ko nyah..ko dulu mmg vogue..ko lah paling daring..kalau pi keje x pakai sexy itew bukan ko...(yer kan pakai sexy...adoooo)...tapi mase dah berubah nyah..mak doakan ko ok ok pas ni...

than bunyi talifon...betina tu cakap omputeh sebijik matsaleh..meninggal mak mendengarnya...

" ok nyah mak kena balik dulu..laki mak ajak pi diner kat kl..jumpe kawan dia sekali...ok nyah bg no ko kat mak..mak senang mak calling2 ko nyah..ade banyak story nak citer ngan ko..."...

dia peluk akak...cium kiri kanan...and chow..akak intai dia bawak honda city warna silver...

sah betina ni salah orang....rupa aku ni sama cam orang lain ke..ke orang lain yang banyak muka cam aku...setakat ni nak 5 orang x kenal tegur akak dengan nama2 yang berlainan..adakah muka akak ni mempunyai banyak cetakan?....or muka i ni terlalu model!


27 comments:

razzi@ajeet said...

HEHEHEHEHEHE

LAWAK LA POMPUAN RAMBUT GULUNG2 TUE.. KAWAN SENDIRIK TKAN TAK CAM..

KE AKAK ADA KEMBAR 10..

yellowbra said...

dlm donia ada 7 org muka serupa kan

Hezesuze said...

pelanduk 2 srupa tu kak snduk oiiii....

sib baik uols layan je kan..kalo cut off story dia maunye malu kan..

huhu

chiko said...

hahaha.. lawak la citer kak senduk ni, gelak tduduk haku dbuatnya.
anyway, teruskan mblogie dgn gambar yg tak real tp relevan tu. hahaha!

mak el-ai-kay-ee!!

bRIANt said...

kak senduk..
Pandai betul ko belakon bg dia pecaye ye nyah...

nama saya aslina said...

muka akak banyak fotostet! hahahhh~~

Nad Eusoff said...

AHAHAHAHAHAHAHA KAK SEND RAWKS!
BOLEH DILAYAN SAMPAI ABES TU...HAKHAKHAK

Eri-chan said...

haha, kelakar giler..glamor abis ko kak senduk aii ada kwn cenggitu..takpe pasni jd kwn jelah..haha

Anonymous said...

Salam ceria kak senduk,

Ada jugak orang macam tu kan..........


Regards,
zk

Anonymous said...

nyahh, ko giler ke nyahh. aku bkn maknyah. nyah! nyah! nyah!. haha. kalo saiya ckp cengini akak senduk. x kuase nk layan nyahh. haha

Anonymous said...

nok....mbak tak kuase nak layan...mbak tumpang gelak nok...sembah ratu tok ko nok...

Anonymous said...

apsal akak tak cakap,nyah aku ada masalah kewangan lah nyah.bak pinjam 3k.haaa kan dh untung tu

Ejamaria said...

kalau dlm dunia ni ade 7 muka serupa, tinggal cari lagi 2 la, 5 dah kan...

Miss Moon said...

wah hebat nko kak sendukssssssssssssss
nko dolu nih artis ke

JuLie said...

Ko mmg muka model kot

||| PöJìé PööH ||| said...

ko mmg giler sempoi la kak!
bleh plak ko melayan..
tp aku rasa tah2 dia nk bkawan ngn ko dia segan kot, so dia buat drama..
nah, kan dah dapat no ko tuh!
heheh..

ixoralina_am said...

hahahah..klakar tol la..ade ke leh silap org...
akak senduk siap leh layan gitu...huhuhu

ezam said...

hahaha samalah tue..asal kenal irang je mesti derang tanya eh macam biasa nampaklah..macam kenallah bla2bla2..

ntah ape2....layankan aje!

ezany said...

lawak sialllllllll

Anonymous said...

lawak siolllll

izzu said...

kak senduk keje kat bdr puteri ? kat mana ? opis saya pun di bdr puteri gak. dekat je ngan giant bdr puteri tu

akak dok puchong area mana ?

Amor Rizan said...

haha.. memanglah ramai yg muka sama dgn ko senduk! byk kali aku jumpa.. antaranya sudip, cedok, sudu camca, sudu teh, senduk kayu.. hahaha.. tp apa pun, ko lah yg paling cantekk antara semua2 tu.. haaa.. nak kata apa?? haha

Anonymous said...

Haha..

Jijahh @ f.k said...

hehehe kekadang memang jumpe orang macam tu ... asalkan dia bukan mental dah lerr .. takuttt.....

nice ... i love your story mory ...

Jumie Samsudin said...

shahbas kak senz...sebab u olls macam sanggup layan dan tak jatuhkan air muka wanita rambot kepok itu.

FiqaSaleh said...

credit to jumie samsudin punye komen.

a'ah kan..akak sanggup lagi layan die..sah2 die salah org.. hehehhe...

Anonymous said...

"akak masih blur..tapi akak pu layan je lah..mungkin kawan akak lama akak yang akak sendiri lupa muka kan..so akak cuba ingat balik....akak pun layan je lah pompuan tu... "

lupa muka ke berubah jantina?heheh.
byk2 post,yg ni la paling murni aku rasa...tak mengaibkan org..yg lain tu...mak no komen nyahhh.hahah

Let's SHOPPING Uollss!