ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 10 August 2010

ramadhon..sebut dalam2 skit

stock mamee letup, mamee cup, segala bagai mee segera...cheked


segala bagai biskut, air kotak, coklat...checked



rokok sebeban..isap sampai pengsan..checked

ape lagi waktu rehat akak pun calling2 lah kak bed..dey kak bed sapedek dey...
terus lah rempit ke rumah kak bed...

...akak yakin kak bed akan sentiasa menanti akak di rumah ..kan kak bed kannnn



kau giler..esok puase le..sundellll...



sempena bulan baik ini ..tahun ini akak berniat x nak ponteng2 puase lagi..malu kan..dah tua bangka masih ponteng puase..akak akan tukar imej kepada yang lebih sopan...



tadaaaaa..amacam sopan x?...

SELAMAT BERPUASA UOLSSSS


14 comments:

saya.suka.saiko.la said...

selamat puasa gak kak senduk~

A.I said...

Kak Senduk, kau ngelat..ajak aku skali tau. lalalalala

Hezesuze said...

selamat berpuasa kak senduk...
jgn ler ponteng pose tau
xbaik berdosa!! haha

FiqaSaleh said...

selamat berpuasa kak sendukkk

Eri-chan said...

jgn ponteng!
lagi satu jgn tergelincir di surau mcm kes tahun lepas..hehehehe

kak senduk said...

ingat je kan...tahun ni akak akan ke surau pakai high heel tapak getah uollss gerenti x tergelincir

Olivia Chin said...

Tahun ni saya nak cuba puasa 2 hari je. hehehe.

Jangan lupa pose ye Kak Senduk.
High heel tapak getah ade kelass gitu. :)

Tijah said...

selamat berpose sen.
taun ni ada jual kuwe tat tak?

azataq said...

selamat berpuasa kak senduk.....kelas baju totop sopan bagai tu..ha...mak nak satu lah....

tujuhhariseminggu said...

slamat berpose kak senduk... :)

QieFLy si Dolce said...

selamat berpuasa akak senduk...

Anonymous said...

pitam tgk pose siksa gamba last tew~azab....=)

Anonymous said...

jangan makan megi masa puasa kak..
nanti haus..

http://mypanty.blogspot.com

rymamarky said...

kelasss akak... sopan sangat.. hehe

Let's SHOPPING Uollss!