ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 22 September 2010

Sorry saya tersalah " awak woman sangat"


Tadi akak bukak " Tagged " sekali ade orang bagi mesej..and add friend...akak pun bukak

akak tengok gambar dia... cam ni...



sebab semua pose gambar dia cam ni...akak comment lah pic dia..akak cakap " Chantek kakak"...

sekali dia balas ini lah....


"sy bukan kakak...sy rockers...sbb sy main gitar , band boy..tu rmbt panjng...semua lagu sy layan..sbb band org kahwin...rockers..rmbut panjg sbb band rock bkn dangdut... pendekar rmbut pnjng sbb x tau knpe..pendekar dulu2 rmbt panjg...mungkin dia kakak jugak..hehehe???"


sorry yer cik abang...saya ingat awak pondan..muka woman ok...sekali mat rock daaa....
pengsan!!!!

67 comments:

yuyu said...

kah3..lawakkk seyh,,,

AdiHana said...

rockers kejadah camwhore camtu. siap posing muncung2 mulut bagai. koser taw!

ezam said...

terbaekkkklah rockers cenggituh :))

j0j0_bdiN@ said...

kellaz entry kak senduk kali nih~
Ni yang nak g share kat fb nih~
u make my day la kak!

FiqaSaleh said...

rockers pun pandai gak ambik pose muncung2 gituuu.. hehehhe...

singgah sini jap...

KV said...

adei...mmg klako la kakak!!!

abangfaizul said...

*matila pengsan 6 kali

atreyu strange said...

tp serius mcm kakak la wei!

akiss ferrero. said...

wahahahaha muka woman kot kuit comel ni! ;p

.::MY DOUBLE F::. said...

hahaha... kelakar rockers tp pose sampai muncung2 bagai..... hahhaha

buyuiazliana said...

kak..rockers ape gitar kaler pepel...hakhakhak!

marinahunny said...

apsal rocker pose muncung2 gtu...hahahaha

kmsn fzd said...

rockers pun ada soft side gitew.hehe

Yot | is | Yati said...

kelas ok rockers muncung muncung. hahahahhaha

pinkpunk said...

gitar doraemon tuhhh.. x bleh blah! hahaha :D

rymamarky said...

kah kah kah... memang keliru.. sampai kak senduk punya instinct pun tersalah... hehe

Afizz said...

mulut muncung...gitar doremon...rockers ke cam tu???

Entri Terbaru MemoriSeorangMuda :
Akhirnya Aku Kembali Ke Jalan....

Afizz said...

mulut muncung...gitar doremon...rockers ke cam tu???

Entri Terbaru MemoriSeorangMuda :
Akhirnya Aku Kembali Ke Jalan....

Hezesuze said...

laaaa mat rock ke noks...ingatkan woman rock tadi..hakhakhak

indah kabar dari rupa lanie kekdahnye...mihahahaha

Margarita said...

Chantek u ols... kalau touch up skit dah rupa Shannon Doherthy

A.I said...

wakakakaka...bleh silap plak ye? tp mmg mcm women je mamat rock tu. gaya amik gamba pon aku tgk cam feeling je. kahhhhhhhh

mak batin said...

terbaik la kak senduk.women sgt kn.haha

jejaka anggun said...

hahahahahahaha.... ko suke buat aku gelak cam pengsan kan?

aku share entry nih dlm FB aku eh????

Andy Abdullah said...

Wah..rambut semulajadi perm!
Untung gituww..
Jgn jeles bigmama!!

Baizura S. said...

hahahahahahahahahahahaahhahahahaahahah!

AzAz said...

sekali imbas mmg cam pondan... ropanya cik janz ishk... org skrg mcm2

Jay said...

hahahahaha gila terkencit tgk rockers cam gitu...rambut perm ala2 manja lagi.....kak sendukthanx for updating setelah sekianggggg lamaaaaaaaaaaaaa penat tunggu owhh

Gadis✿ said...

adakah pula rocker muncung2 mulut??
hahaaha lawak2
krisis identiti ni

mimizuzuhaha said...

bab muncung2 bibir tu..mak tak rela
hahaha..

bengong tul.

marish said...

rockers?
hahahahahaha.... gelak besar ai... :-P

misyaomar said...

lawak2...

Anonymous said...

perghhh..xbleh bla lgsg gamba hehehe..

MomTom said...

apa la tgkp gmbr mcm tu? aku jugak yg pandai posing

||| PöJìé PööH ||| said...

Pelik kannn.. Rockers pndai pakai gitar pink, baju pink, amik pic muncung².. siap blow lagi rambut tuh kasi curl².. Clusttttt!!! Rockers krisis identiti..

Love,
PojiePooh Abdullah

missmedusa said...

rockers la!! ni yang aku hangin ni... rockers sibuk nak rebonding rambut ko boleh buat rambut body perm la.. kerinting gulung besar...

Fiebie said...

adik adik muka raksaksa, sila bunuh diri sekarang!!!!!!!


i mean nowwww

diana said...

hahahhahahahahahhaha siyes kelakar !

Anonymous said...

pengsan bangun balik 44 kali pun aku tak caya dia rockers.

er..wannabe la kot

-clarky-

Zamil Afiq said...

kak senduk
saya rasa akak kene kencing dgn dia la.. hikhik..

cuba bukak youtube ni..
http://www.youtube.com/watch?v=bRu70RwAhms

makCik said...

bang senduk,

ai rasa rocker ni ada iras-iras JEJAI lah. tak pun jejai ni yang iras-iras dia?

aSmiDar said...

laaaa.....memang macam pon pon huhuhu..

Amir said...

mat rock aper camtu kak senduk...
muker dier woman sgt....
huhuhu....

by the way, i'm your silent readers...
baru nie jer start bg komen...:-p

Uncle Iss said...

Kak S I'm speechless bwhahahahaha

ard said...

pondan ke. hahaha. lawak dowh

SUXX said...

hahah perlu ke buat muka cute kalau ye pun nak rockerz kan? sentap hati dia kalau baca ni.

theblabber. said...

haha.
gila suspicious.

AtiRaH IB said...

hahaha
terima kasih akak. akak wat saya ketawa malam ni. malam ni sy sedih sangat. tenkiuuuu
:)

JaNgGuT CiPuT said...

apuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

antara ko gila atau rocker kakak tu yang bodoh , aku tak taw la hahahaha

aku seorang Temah said...

aku sokong adihana.. banyak la dia punye rockers kalo gedik bagai macam nih..
rase nak humban dalam parit pun ade weyh..

Perempuan Kalis Peluru said...

dah 2 tahun tak baca blog ni, sekali bukak... hahaha adik nak pengsan gelak...ohhh lama tak baca blog kak senduk....

livelifethefullest said...

wakakakakakakak...
ate dah ghope gampang...

Anonymous said...

aku rasa dia cover la noks!

Lulu caldina said...

hoh! muehehe

Anonymous said...

Kak Send...i jumpa abang ni kat Giant Senawang..ada 2 anak tau...

linalynnlynn said...

sakit pewut ketawa..adoiyaiiii rockers bagai..tp mcm ala2 women gitewwww!!!

guanakal said...

hahahahahahhaha
lawak cam haram!!
hahaha

teratakcintakita said...

kak sendukkk... adik kak senduk ni sampai terbahak ketawa.. batuk terkuar kencing siyottt... lawak arrrr .. rocker kejadah haperrrr camtue .. muka cam ..eeee.... lawa kak senduk lagi .. hahahahahhaa

fatt said...

dah banyak kali baca entry ni, tiap kali baca mesti gelak sbb lucu..
pejadah rockers buat mulut tikus mondok pastu kecik2 mata...hahaha...gelak guling-guling.hhahaha..

Anonymous said...

takde maknanya rockers.. rockers pose mulut camtu ke? siap gitar pink kt belakang.. feeling2 rockers je kot.. choii...

Anonymous said...

adekah beliau itu mengalami konflik identiti? uhuk .xkuase uoll

budaklolo said...

erk!!

what the hell!!

Nor Akmal Ariffin said...

haha.. terbaek lah!!

ira hanna said...

hahahahaha sumpah kelaka

tukang ngerepak said...

jap2.rocker kew?? pose siap wat mulut muncung bagai..hahaha..sapa2 jer leh terkeliru dia ni akak2..

enano said...

hahhaa. nk terkentut baca.. 3 hari berturut2 gelak ingt blog akk senduk haha

Anonymous said...

dammm!! hahahha...lawak mau mampuss...

Let's SHOPPING Uollss!