ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 8 December 2010

anak somah


untuk tatapan semua akak mempertontonkan anak somahhhhhhhhh...
comel x anak somah ni....baby girl..ok.. muahhhhh

x silap nama baby ni Qalisha Damia gitew lah

agak2 akak nak bagi adiah ape ek...x tau lah uolllsssss..cadangan plz

25 comments:

italembut said...

tahni utk Somah..

Ayuraza said...

adoiiii kak senduk oiii..
pecah perut gelak...
anak i Azad Ryan..bessss tak???
bapak die nama Abdul...muahaha..jgn marah..haha :P

mogobja said...

hahaha. pasni rujuk akak je la name2 baby :P

hOtMaMa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Intan ~ Nur Azlina said...

tahniah utk somah

tigrismalaya said...

huahuahua..aku pon pitam 15 belas kali tgk nama cadangan tuk anak semah..perlulah nama yenna bagai, keji tul..hahaha

italembut said...

tp kn nok, nape ade no.5 2 kali?

nafham said...
This comment has been removed by the author.
Eri-chan said...

pitam dengar nama pilihan yang last tu..

Suhami Ahmad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
marinahunny said...

hahahaa ada2 je la kak senduks nih.. :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah akak siap list nama anak dengan konsep 1 malaysia gitiew

fatt said...

nm senduk belanga pun ok pe? haha~

Cz Aina said...

bg baju baby yg ade corak polka dott..
huhuhuhuhu...
sweet sgt..

ed shokolath said...

kak senduk.. beli la buaian yang automatic.. senang kak somah.. sambil wat kije.. ley tengok anak...

kak ita- boley x bg permission kt i.. nak sangat baca blog kakak...

rymamarky said...

kak senduk.. kasik je baju baby vintaj kepunyaan kak senduk tuh.. ada simpan lagi ker?? haruss baby somah nie vogue macam nama dia jugakk..

sw33tdarling.com said...

bagi duit jer senang.. nak bagi barang baby, ntah2 mak pak dia dah beli bertimbun2....

Isbjørn Fra Nord said...

bagi iphone4 huhuhuhu

A.I said...

musti sedap bau budak ni (x mcm bau kentut ustazah tu ;P) fresh meat ni! hohoho..

kak, kau toksah belikan dia apa2. kau sponsor pampers je smp dia pandai jalan. amacam..bernas tak kepala otak aku?

Anonymous said...

ko bagi lah pelir palsu yg ko sll guna tu senduk boleh gak baby tu hisap2.. nangis je si somah tu sumbat pelir palsu ko.. nati baby tu besar boleh la dia sombat dalm burik dia plak.. ok tak senduk hayun!!!!

Ct Arina said...

comel mcm saye!haha =D

P/S: pesal lak anonymous atas ni emo sgt??ko x suke jgn bace sengal~

sha a.s said...

bg SENDUK!

eipaa awww said...

ala , akak beli la barang baby apew susah..
hee..

Anonymous said...

nama anak saya Nurdamia Qalesya

Anonymous said...

mmg nak cerca lar ni...
ingat kan anak beruk mana? tak sangka lak anak manusia... sebb parents dia main shoot sana, shoot sini kannnn....

Let's SHOPPING Uollss!