ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 22 April 2013

Gwiyomi

morning uollsss... meriah ke tidak hari uollss...

hari ni akak nak cakap satu benda yang tengah hot skarang ni...

GWIYOMI...

akak pun x tau kenapa tetiba semua orang nak buat video gwiyomi ni... kadang tu rasa nak bantai je diorang ni

asal bukak je FB banyak lah yang feeling cute buat gwiyomi ni.. semua feeling2 comel sgt.. persoalannya kiut ke?

lantak le asal ko bahagia..

x lupa juga banyak pula warga2 rogayah embong yang buat gwiyomi dengan perasaan dalam hati yg dia cute sgt.

tapi sapa yang muka bisa..cam penyamun tu usah le buat gwiyomi ni.. takut jadi mimpi ngeri kepada sesiapa yang menontonnya nanti.
ape pun tu hak korang nak buat ke tidak..

tapi akak teringin lak nak tengok hotmama buat gwiyomi.. bukan ape kalau hotmama buat mesti video tu jadi ubat kurus..tiap kali tonton je muntah...larikkkkkkkk

p/s: korang jangan berangan nak suruh aku buat gwiyomi ni.. x kuasa


31 comments:

syazmie hamzah said...

tekentut aku gelak

kami sokong kak senduk buat video gwiyomi!!!

Anonymous said...

Eeeww muka jawa batak pun nak gwiyomi. uwekk

Anonymous said...

Eeeww muka jawa batak pun nak gwiyomi. uwekk

Anonymous said...

Kononnya cute la.....cian.....
~Jolie~

Puteri Bt Ahmad said...

buat video gwiyomi pleaseeeeeeeeeee hehehhe

Miss Brenito said...

kami vote kak senduk buat parody Gwiyomi sebulat suara..

sally said...

kahkah :D sian hotmama..tsedak kang dia, ada yg silap bancuh bahan kek tu kang..

*kak senduk sbnonye da buat kan vid gwiyomi...post aa...ape barang feeling2 sndirikk..haha..lariiiii

Shahada Fauzi said...

aku hanya mampu gelak tak berhenti je baca entri ni..hehehe..

untunglah muka COMEL kan nak buat gwiyomi.:P

Shahada Fauzi said...

aku hanya mampu gelak tak berhenti je baca entri ni..hehehe..

untunglah muka COMEL kan nak buat gwiyomi.:P

Ms. Wanniey said...

budak thai buat gwiyomi cute... pompuan ker laki ker sama jer cute dia... haha...

Anonymous said...

hahak...malaysian sume benda sibuk nak ikut buat.

Anonymous said...

..memasing muka stok2 jamban cangkung ade ati nk feeling cute..buwekk..

Mikah Lurima said...

Oh! Samalah kita... saya baru mention kat kawan hari ni yang saya pun rasa nak bantai diorang ni. Tak fahamlah kenapa. Geli! Tak kisahlah comel ke tak. Btw, tak yah buatlah kak, kang kami semua demam lak. ;P

Anonymous said...

Hotmama komen sikit...mesti comel Hotmama buat gwiyomi...huhu

gigi said...

kak senduk tak layak nak buat gwiyomi, kak senduk hanya layak buat tarian tiang letrik sahaja.

Ida Hasawi said...

kak sesnduk, yang bersepah video orang malaysia buat gwiyomi sebab dorang nah masuk contest digi tu kot. kan ada digi contest

Anonymous said...

..kak senduk ko wat poco2 je la ek..kan da mengajah skang..kang wat gwiyomi jari jemari akak tu da x sesueeii..beso gedabak..sib gwiyomi ni byk guna tangan lau kaki cube bayangkan kak senduk hentak kaki..maun pecah lantai.. maklumla kaki gajah..hakhak..kak ko jgn mare kak tp nii kenyataan kak..lob u la..

wani ezryl * said...

kalau org cute buat boleh dimaafkan lg. hahaha

Shalalin said...

Terbaik kak.. Hari tu baru suh akak poskan cite pasal minah2 and mamat2 perasan cute wat gwiyomi.. X sangka akak buat jugak hihi..tq.. Menyampah giler laa menyemak newsfeed pastu ntah sape2 je gi share

hOtMaMa said...

ko GAMPANG kan nokkkkkkkkkkkkk!! walhal mak syak ko pun teringin nak buat kann... suddehhhhhhhh!

Anonymous said...

kak senduk, nape lately ni gaya bahasa cam lain je..akak ke atau kawan akak yg buat cerita ni..x dpt tangkaplah intonasi nk bc..gitew! hehe

hanie.gee. p said...

I HATE gwiyomi!!!!
seriously, even kpop idols buat gwiyomi pun rasa m'yampah, lagi pulak stok2 muka pecah rumah yang buat... perghhh... rasa cam nak jadi stalker n lempang laju2 mereka2 itew...

Anonymous said...

aku p0n x paham ape kejadah gwiyomi tu...

Anonymous said...

we want kak senduk....gwiyomi...kak senduk .....gwiyomi....kak senduk.....gwiyomi.... jom.ramai2 sorak....we want kak senduk.....hi hi...

Anonymous said...

Kak senduk. Ko bt poco2 jer. Muka jawa dh ad. Bt gwiyomi bt sakit perut je nnt. Tau2 dh turun 10kg nnt sbb tgk gwiyomi kak senduk.

Anonymous said...

ntah hapa2 trend gwiyomi nih... ai rasa mengarut tahap bukan2 kepada sesapa yg wat mende alah nih...

Anonymous said...

mostly mmg che rogayah embong yang buat gwiyomi pun. tak kira la malaysia ke, thai ke, phil ke.. sume rogayah embong SS..

Anonymous said...

aku ni selalu melacur kt blog ni, kak senduk.aku tgk ko ni the very sesuatu tau!... kau ni perempuan TULEN ke Nyah??? very the ponen.. tgk muka mcm lelaki pun ada. badan bidang n besar. penulisan mcm sesuatu.. buat entry bgtau jantina plz. tpi mulut kau noks. tetap neraka, mak suka!

Thanyaporn said...

haha

Thanyaporn said...

gwiyomi chomel

Abe Din said...

Kah..kah... menarik juga isu ni.. tahniah kak.

Let's SHOPPING Uollss!