ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 7 October 2013

KAK SENDUK SHOPE IS NOW OPEN

Hi uollsss...

sorry sbb akak lama x update blog.. busy sangat...just nak promote akak dah bukak kedai online...segala bagai dari Prelove punya baju, tudung dang New baby gift and baby pampers cake...

jom lah terjah uollssss

semua barang2 murah je uollsss.. cantek2..siap ada penghantaran lagi..sapa2 yang berminat leh lah pi ke 

akak amat memerlukan sokongan uollssss... nak cari duit lebih skit uollsss... akak harapkan doa dr uollsss semua untuk business ni...

sedidikit sebanyak preview dr KAK SENDUK SHOPE







JANGAN MALU DAN SEGAN LETS UOLLSS TERJAH 
KAK SENDUK SHOPE <---klik blockquote="" sini="">Jumpe lagi di lain entry uollssss..love u 

19 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...

wah dah jadi businesswomen dah sekarang.. nak cari duit lebih nak kawen ke kak senduk. nak topup duit hantaran. Apapun semoga di murahkan rezeki..

Panas >>BAHAYA NASI KANGKANG,BUKAN HANYA UNTUK BODOHKAN PASANGAN
Best >>CARA BUAT DUIT PALING MUDAH SEMASA ONLINE

adzairdawati makdara said...

meriahhhhh kak senduk punya online shop! tahniah ye.. nak kena terjah ke online link yg kak senduk kasi tu jap lg

Anonymous said...

Tahniah kak senduksss...nti aku nk neli brg baby aku beli dgn kak senduk....opsss..lama xupdate blog igt da menopos....

Miss Brenito said...

OHHOIIIII, berbulan aku tunggu ko kak senduk... tetibe ko hapdet ko nak bisnes pulak.. alamat terkubur la blog bisnes tuh karang.. yang ini pon setahun 2 kali jer ko hapdet kannn..

Mas reena said...

Chaiyok! Chaiyok! Kak Senduk! Semoga berjaya =)

Kek Tiramisu yang paling sedap pernah saya rasa

Zaf98 said...

semoga jadi businesswoman yg berjaya kak! saya doakan akak! :D

Haizan Qaseh said...

meriah!!! suke-suke !!
follow blog saya eh http://haizanakhir.blogspot.com/

Tasha Shilla said...

i nak tudung style kak senduk yg ada reben diatas tu.. ade ke???

Anonymous said...

Senduk.. u bukak bisnes batu nisan pun hokkay gak....

kin said...

kak sendokkkk. sampai hati taw hapdet sikitt jer. penat org bukak hari2 kot ada hapdet. humppphhhhhh. merajok!

Malinda said...

Tahniah kak senduk...akhir nye ada gak n3 baru ek...kikiki...pasni up n3 panjang sket hat yg meletop2 punyer hokeyy....

Zareda Norman said...

Kak.senduk cari duit lebih nak pi haji ke.. hehe. Apapaun saya support bisnrs kak senduk ye.
All the best

Anonymous said...

very the kampung ko punya design Senduk..

Anonymous said...

Senduk ko jual la pelir2 gan burit2 palsu sure laku nok... Ko jadi model dia skali ko sumbat je pelir kat jubo lo tu pastu ko letak harga... Kelassss tak cdg mak ni nok

Anonymous said...

http://PaidBounty.Com/s.php?s=43004

Anonymous said...

http://PaidBounty.Com/s.php?s=43004

feez said...

Hoi kak senduk gendut,
kau ni bukan saja gajah tapi perangai mengalahkan badak. Sekarang ada orang yang lebih hebat dari kau, pemalas! ! Tak percaya check dis out https://m.facebook.com/permalink.php?id=491761744273504&story_fbid=491791994270479.. Habis lah peminat kau wahai senduk kuali

sue said...

Kak senduk oii gue rindu sama kamu

Anonymous said...

kak senduk oi..kot nk menega ikhlas lah ckit...boh gambaq baju kurung taun bla tu...mcm zaman nenek aku je...mcm juai brg trpakai jer...mmg xlaku cmni..gmbaq pon suram sesuram nya..pastu ntah pape tudung ja..

Let's SHOPPING Uollss!