ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 26 December 2013

ngomel x tentu pasal !

Ya Allah lamanya x hapdate blog ni...semua tanya...

mmg dah malas sebenrnya nak menulis blog ni.. kat umah laptop dah jahanam..nak tulis kat opis..haremm..opis aku kedekut..dia pakai YES 1Gig sebulan.... hanjs x.... hp aku pun 6 gig sebulan internet ok...

nak tulis guna hp x best x leh letak banyak gambar..x mesra blog katanya...


konon taun ni nak buat online business tapi slow nampaknya sambutannya..xpe gigih lagi...

kira2 balik dekat stahun dah akak x aktif blog ni.. mungkin makin tua kot.. malas je nak ngadap computer... tengok makin banyak orang berblog kan..semua blog menjual barang...

ha ni nak citer... awal bulan 12 ni akak sekeluarga ada trip ke langkawi ...kitorang p 2 kereta... mula p penang kenduri kawen..then trus p langkawi.. 

tapi akak rasa p naik keter lagi banyak kosnya... mana tol..mana minyak..feri..sewa keter kat langkawi..pitammm...licin duit dalam bank yer...

minyak je p balik 200 lebih... tol anggaran 1oo lebih... ferri lak 12 orang..sorang pi balik 32 hengget dr langkawi...parking kat kuala perlis sehari 20 hengget..kalau 4 hari dah 80... sewa keter langkawi 200 sehari sebab musim cuti sekolah..sewa hotel lagi...pitammmm...

akak cadang sapa nak p langkawi tu p je lah naik kapal terbang ..jimat..x sakit jiwa yer.. naik sampai..tinggal sewa kete n hotel je..sungguh...korang x yah lah feeling2 nak naik keter..buang masa..penat...

lagi2 sekarang semua banrang naik...tol naik dr 50 sen ke 2 ringgit yer.. ko x pitam...semua naik..lagi2 gaji yang secubit cam akak ni..makanya makan pucuk ubi je lah uollssss...

ok uolll...

nanti tulis lagi..xde idea lah...

chow cin cau...

7 comments:

Miss Brenito said...

hrmm.. tak terubat pon rindu.. tak pedas ponnnnnnnnnn

Irfa said...

betul..naik ketebang lg jimat
kata suami saya la

Anonymous said...

hehe cian kak senduk abis smua duit. Takpe kak, lepas ni kerja kuat2 cari duit lagi ye :)

Akak update la slalu...suke baca blog akak. Yg business online akak tu, gambar kna cntik2 barulah meletops hehe...promote meluas sikit kak, barulah dpt rmai customer. Sekadar nasihat, jgn marah ye kak :0

Liyana Sohaime said...

ya ALLAH kak sendok, ko idop lg ropenye..syukur akhirnya ko reti hapdet blog ko yg dah bersawang ni, muahahahahaha
lets meriah uolss!!

sue said...

Alaa akak bukan selalu pun g langkawikan....lagi pun saving byk2 kat bank pun nanti bersawang taw.

Redzuan Baharuddin said...

Akak... rindu blog u!

Redzuan Baharuddin said...

Akak... rindu blog u!

Let's SHOPPING Uollss!