ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 26 December 2013

Chocolate cake sangatttttttt!

akak nak tanya... korang ade x lagu or artis yang bila korang dengar je dia nyanyi korang rasa nak lempar radio...

sapa suka lagu " chocolate Cake" dato fadzlee ?..tolong senaraikan nama , alamat dan no talipon korang kat dalam komen yer.. nanti senang akak jumpe korang ..akak nak tampar2 korang.. x cukup tu...aku bijak perut 2 3 kali skali...

Ko dah kenapa ha!...

menanah akak dengar lagu ni... dah lah entah apa2..suara pulak cam haremm...

udah2 lah tu menyanyi dato fadzlee ooiii... ko tu dah kaya2 dah..x yah menyanyi..suara ko x sedap yer..

dengan harapan chocolate cake chocolate cake tu mampu menawan hati....

lagu ni seolah2..ko lemparkan kertas ngan pensel kat kanak2 then diorang tulis lirik...lepas tu mak dia carik lak kertas kosong..then sambung je tulis resepi kek kat kertas sama..then dato fadzlee ni jumpe...

eh sedap lah..leh buat lagu....tadaaaaa chocolate cake namanya... hanjeng sgt...

sekarang ni...semua lirik cam sial... ko dah xde idea ke ...dulu punya lirik kita leh feeling2 ngan lirik lagu.. sekarang ..lirik cam bedal je...

akak dengar sekarang lagu macam cantek macam comel pun dah ada dah... sedehhhhhhhhhhhhhhhhhhh..... semua lagu cam sial sekarang...

Nak buat hati ni terbakar...bila ada orng sengal tahap vinats buat pemintaan lagu..tujukan khas buat kekasih hati.... 

akak lepas ni akak nak tulis lagu rempeyek.... tempe busuk...sepat pekasam.... ikan selar singgang...bagi dato siti nyanyi..sure platinum juala album...

22 comments:

cik wan said...

betul...sy sokong akak...pfftt!!komposer zaman skang dpt ilham masa berak kot...haha

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! setuju sangat.. lagu chocolate cake tu mmg bernanah telinga dengar.. yg lagu mcm cantik tu pon 1 hal jugaq tu.. bile dengar lagu tu, terus rase nak lempang dj yg siarkan lagu ngarut camtu, eiiiiii~~

Miss Brenito said...

Yess...mcm ni la entry yang ku rindukan.. Fakta tetap ada walupon ayt ko suker hanjs kan orang kan..

cekelet kek sgts.. hahahaha

Yana Halim said...

pernah dengar sekali kat radio tp x tau sape nyanyi. Jenuh tercengang masa dengo lagu nih. hahaha..

Anonymous said...

jgn tak tau lepaih neh depa buat lagu pavlova marbeles hotmama plak...kita tunggu saja

Anonymous said...

sdeyh mak tgk Dato fadzli tu .Dah lah menipu gelaran dr, pastu ckp u yg die masuk tu menipu die.. pastu ade hati buka collage.. last anak2 akak yg masuk college MENIPU die tu x ke mana. rugi adalah. Jgn2 si fadzli ni coverina. sesuatu sgt nokk

tomato oren said...

aku memang tak berkenan dgn si padzli nii..obor obor semacam jee..tp obor obor pun kuar jgk kan 2-3 anak...hahahaa
eh dia nyanyi lagu tu sempena dia menang mastercep kooottt....
haktuiii!!

kakchik@ella said...

Setujuuuuuu sgt-sgt-sgt

Memang tak suka!! Durian crepe, pavlova dan se geng dengannya dia tak nak buat lagu ke?

misz-ella said...

Mmg tak suka. Tak suka Tak suka lagu tu.

Durian crepe, pavlova, rainbow kek, red velvet ko tak nak lagu ke weihh?

Mohd Roshaidi said...

terbaik la ko kakak..bnyk lagu ntah apa2 kat malaysia nih...lagu rihanna pon pelik2 gak kakak...translate lagu umbrella tu ke versi melayu...ada ke tajuknya payung...haishhhhh...nasib baik sedap lagunya...hahahahahhaa....

sue said...

Ermmmmm....macam2 lah artis bila dah suam2 kuku....publisiti....

Anonymous said...

terus aku pegi buka lagu choc cake ni...haish....rasa nak tikam dada dgr lagu dia ni....

ixora said...

akak hari tu kita ada nampak akak kat downtown cheras.mmg cantik live...tapi amboiii lajunya jalan xjeling dah kat peminat2 kat tepi2 tu tau...laju nak gi jupe chatter wechat ker ops

Lynna Ghani said...

tak saba nak tunggu lagu Tempe Busuk keluar radio.....tak sabo nak baling radio tu! hahaha

Dayang Bulat said...

lagu dia sendu lagi sedih!

Anonymous said...

Lepas ni akak gebus buat lagu tentang pengalaman akhak menyimpan lemak2 di pinggang pun ok gak kan?
meleleh artis popular berebut nk nyanyi.. taun dpn boleh akak masuk AF11, kot2 ada khennnn...

Redzuan Baharuddin said...

Hahahahaha! Terubat rindu aku baca blog kau kak. Lama dah x gelak camni. Akak masih bniaga online tu ker?

Malinda said...

Hahahaha....terbaekkk dari kak senduk n please jgn berenti tulis blog ok...

Liyana Sohaime said...

aku lg berbulu ngan lagu macam cantek macam comel tu kak
bukan setakat rasa nak lempar radio, aku rasa nak lempar kulit durian kat penyanyi lagu tu, cam siyall sgt!!

Norlia Ghani said...

aku rasa lagu cekolat kek ini sesuai di nyanyi di majlis perkahwinan di mana pengantin perempuan itu bersuami kan pondan gemuk. Memang sesuai sangat lah tu

Irfa said...

sy tak tahu tu lagu si fazley
bila hsben cakap
'mcm ni pun boleh jd lagu'
best lagi lagu cupkek yg si elly epit tu

Anonymous said...

Betul la kak senduk.. Kata blajar oversea.. Segitu je lagunya.. Lg satu.. Akak bg je lagu apa2 bg kt Dato CT nyanyi.. Mmg meletup.. Perfume klu Dato CT kentut pn dlm botol.. Msti habis dijual..

Let's SHOPPING Uollss!