ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 26 December 2013

oh Justin Bieber Ku

What?..... Justin bieber Retiring ?... OMG

bila akak dengar berita itu akak lantas mengatakan " ade aku kesah?... 

ada akak baca dalam twitter tu..ramai betina and ponen serta hadik2 sedih benar justin bibir ni nak benti nyanyi... hey adik2 ku yang cantik tetapi bangang..pi mampus lah dia nak benti..yang ko sedih benar tu kenapa...

sedihhh akak tengok ko... 



biar lah dia nak benti..duit dia dah berkodi2 dik..sampai mampus x abis makan... ala akak tengok dia pun dah hanyut dah..pakai suar macam x pakai..kalau menyanyi..dah x pakai baju..pi negara brazil langgan pelacur...kuat minum...

bak kata ..dia bukan remaja contoh le..remaja yang hanyut dalam kejutan budaya.. omputih..apa yang ko harapkan...itu mmg life dia

lantak lah..baik akak dengar lagi najwa latip...lagi bagus...


..tapi akak x kisah pun si justin nak benti... mungkin dia nak buat busines sirap maple kat canada ..sapa tau kan...

p/s : kalau nak tau Kak Bed adalah peminat tegar Justin Bieber.. ini sebab muka kak bed dikatakan iras ngan Selina Komeng (Gomez). mesti kak bed frus menonggeng justin dia benti nyanyi.....

ok lah cau cincau


 jom tampar laju2 3 ekor najwa latip pelsu ni...sakit nauuuu ati kiter...

12 comments:

Irfa said...

apa lg meletop si justin ni ye?

Umie Artoqiemie said...

hahahahahhaa..

Liyana Sohaime said...

aku langsung tak kesah si bibir ni taknak nyanyi lg..:p

Suria Lekatlekitgurl said...

selagi beras umah aku tak abis sebab justin bibir benti nyanyi.. ada ku kesah. erk.. lagu justin bibir tu yang mana satu?? hahahahaha

Hot >>JOHAN AS'ARI BAKAL KENA BALIK SELIPAR

Anonymous said...

Jom Terjah : JUSTIN BIEBER KENE LEMPANG DENGAN SENDUK

NenetPenne (NP) said...

masa tak remaja elok lagi budak tu, tapi bila akil baligh dah pandai langgan pelacur..perghhhhh dasatttt....

Anonymous said...

Kak Senduk cuba kau komen2 sikit wedding che ta dgn zain. mak x sabar nk baca!

sue said...

Elok lah budak sesat tu dah x nyanyi lagi....jauh sekali nk jadi ikon remaja .

Zareda Norman said...

Huh hebat si bieber langgan pelacur tak padan umur

hEarTLeSs said...

hai...jemput visit blog http://kedaiciknab.blogspot.com/
tq

Ren Oh. said...

lol omg best post everrrrrrr. saya benci jb :D

Mohd Roshaidi said...

nak dengar kak senduk komen pasal johan ashaari...pleaseeeeee...

Let's SHOPPING Uollss!