ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 10 January 2014

EZRA In Full Bloom - CNY Collection



Gong Xi, Gong Xi, Gong Xi Ni! Bam! Bam! Boom! Bunyi mercun!

Haaa kalau anda dah start nampak the flashy and vibrant red color all around you, maksudnya hanya satu – CHINESE NEW YEAR! Best kan duduk dalam negara yang berbilang kaum lagi aman dan damai? Boleh sambut perayaan sama-sama, makan makanan (yang HALAL je lah) sama-sama aannndd best of all, shopping sakan sebab sales sama-sama!

ZALORA presents you dengan koleksi pakaian yang amat sesuai untuk dipakai sempena perayaan Tahun Baru Cina anda! Ezra memperkenalkan anda dengan koleksi khas sempena CNY Ezra: In Full Bloom- Get re-oriented with opulence and glamour. Kalau di-translate dalam Bahasa Malaysia ia bermakud Ezra: Kembang Mekar- Glamor dan Mewahkan Sambutan Oriental. Dapatkan koleksi hebat daripada oleh Ezra di Zalora's CNY SaleOnline!,



1) Top sleeveless berwarna biru yang cantik lawa dengan detailing lace di atas adalah a breath of fresh air. Selain daripada warna merah, warna biru juga boleh membawa feng-shui yang baik untuk menyambut tahun baru anda. Padankan dengan bottom seperti skirt, atau skinny jeans, serta accessories seperti bangles, earrings, dan kasut ballerina flats berwarna merah atau gold; memberi anda satu kombinasi yang klasik dan moden untuk digayakan semasa perayaan itu.




Haaaa.. rekaan di atas adalah satu gaya klasik yang telah diberikan sentuhan moden dan kontemporari oleh Ezra. Diinspirasikan oleh gaya dan pakaian klasik dan asli wanita Cina iaitu cheongsam, this bright pink dress by Ezra with the lace detailings akan menceriakan pagi Chinese New Year 2014 anda. Anggun dan stylish, anda akan kelihatan seperti seorang puteri muda. Jika anda padankan pakaian anda dengan aksesori yang tepat serta kasut yang betul, you will definitely feel and look like royalty.



3) Top biru short sleeves Ezra yang ni bagi mereka yang ingin tampak sedikit daring dan sexy semasa Tahun Baru Cina. Warna biru yang cool ini memberi kontras yang menarik dengan jahitan lace dan kain jarang yang seksi, memberikan anda sedikit of an edge. Padanan yang sesuai dengan bottom dan kasut serta aksesori yang bersesuaian adalah amat crucial untuk menjayakan penampilan yang seksi tapi classy.

Online shopping Malaysia adalah sangat senang dan boleh mengelakkan anda daripada bersesak dengan orang ramai di shopping malls. Best of all, anda boleh dapatkan tawaran yang menarik bagi women tops online oleh brand terkemuka seperti Ezra. 

Cepat dapatkan your updated style for this coming Chinese New Year and have a beautiful celebration with your loved ones! 


* khidmat masyarakat ini di bawa khas untuk uolls oleh www.zalora.com.my/

5 comments:

Kifli Mally said...

gituuuuuuuuuuuuu mempromote dah ko kan ^_^

Anonymous said...

dapat komsyen ke ko promote ni...?

Anonymous said...

ko join zalora ke kak?....hehehe

Anonymous said...

zalora penipu.die x kan bayar ko sesen pun bile ko tulis entry yg die suruh ni

Anonymous said...

pakai la code ZBAPbpp next time nak shop Zalora. semua automatik 15% less! boleh pakai untuk Zalora worlwide!



pakai la code ZBAPbpp next time nak shop Zalora. semua automatik 15% less! boleh pakai untuk Zalora worlwide!



pakai la code ZBAPbpp next time nak shop Zalora. semua automatik 15% less! boleh pakai untuk Zalora worlwide!



pakai la code ZBAPbpp next time nak shop Zalora. semua automatik 15% less! boleh pakai untuk Zalora worlwide!

Let's SHOPPING Uollss!