ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 27 February 2014

Hey jemah..Lets cuba Medina Nutri ShineWhite

hey uollsss...

cantek ke tidak?.... ari ni akak nak promote satu produk yang kalau ko x cantek leh jadi cantek..katanyaaaaaa... akak yakin semua nak cantek kannnn

konsep nya di sini adalah kecantikan dalaman... the beauty come from within gitewww.. baru terpancar keluar...

dengan bangganya akak memperkenalkan  Medina Essential Nutri Shinewhite


haaaaa... nama pun dah melets uollsss.. revitalize & rejuvanate gitu... uolsss ini bukan main2 tau..ni betul2 punya ni...

Produk ini adalah 100% buatan tempatan dan di jamin halal. Muslim produk gitu. 

Nutri ShineWhite berperisa Epal, memang sedap. In Syaa Allah uolsss pasti suka. kalau akak suka mustahil uollss x suka kannnnn

akak sendiri suka minum dengan air sejuk. Yummy... bukan macam ubat2 yang lain uollss..rasa epal..masam2 manis... produk lain tu rasa cam pelik hanj hanj sikit kan..tapi ni mmg sedap...meletop gitu..kannnn


sorang yang mula telan nutriwhite ni kata semuanya lembut dan halus. Dari hujung rambut hingga hujung kaki. WOW! Apa makna tu???.. bukan lembut pondan uollss.. kulit, muka , rambut, tangan, kuku..dan segalannya...

memeng heloks uollsss....

Cara nak telan senang je... ini caranya..

1) tuangkan kedalam air sejuk/suam 200 ml dalam shaker..ikot suka ko lah nak sejuk ke suam..jangan menggelegak sudah
2) Goncang shake.. bg larut
3) then telan..opsss..Sebelum minum tu niat kat allah contohnya " Ya Allah ko cantikkan lah muka aku yang bisa ular tedung ni ..ko putihkan lah kulit aku yang kuali ni jadi snow white, ko sihatkan lah badan aku ya allah".. ikhtiar n doa namanya tu...jangan lupa lepas minum..cakap Allhamdullilah yer

boleh di minum pagi sebelum uollss mencekit apa2 atau malam sebelom membuta.. sehari sekali je uollsss.. cukup khasiat dia walau sepeket je tau

yang penting boleh di minum oleh semua orang..laki dan perempuan.. pada yang feeling pompuan n feeling dia jantan pun leh telan.. xde masalah uollsss..

ramuan nya berasaskan makanan yang disebut dalam Al-Quran..moga khasiatnya memberi manafaat pada tubuh kita.

Nak tahu? kenalah cubakan... apa lagi click je trus kat FB Nutri Shinewhite tu sekarang...

cepat clik...kalau aku dah makin cantek.. meletop bagai nak gila nanti jangan lak tanya lak " cantek kak senduk..pakai produk apa?" ... jawapan nya apa lagi uollsss... jangan gila2 hotmama pun pakai tau...jangan cakap aku pakai camera365 lak yer... no no no uollsss

kalau uollss nak tau khasiat produk Nutri ShineWhite. Produk ini adalah "botanical collagen drink'" yang berasaskan pemakanan yang terkandung didalam Al Quran. 

Antara yang terkandung didalam produk NutriShineWhite adalah habbatussauda, madu, buah tin, kurma, kismis, buah delima, biji aprokot dan banyak lagi. Setiap satu bahan- bahan ini mempunya khasiat yang sangat istimewa. Contohnya buah delima dan buah tin. Ini adalah buah- buahan yang disebut didalam Al Quran. Bilamana, buah tersebut disebut didalam Al- Quran pasti sememangnya sangat istimewa. 



Bahan- bahan natural yang terkandung didalam NutriShineWhite tersebut bukan sahaja sangat istimewa, bahkan memang terbukti secara saintifik dan telah dikaji diperingkat nasional dan juga peringkat antarabangsa. Contohnya kajian mengenai biji aprikot yang terkenal dengan anti- kanser. 

Memang khasiat #NutriShineWhite ini tidak boleh disangkal lagi. Dengan menggunakan bahan- bahan yang berkualiti, natural juga TERBAIK, In Syaallah, memberi manfaat kepada perempuan dan lelaki untuk meningkatkan tahap kesihatan dan juga kecantikan secara amnya. 


produk ni akan di lancarkan pada 1 mac ini secara rasmi nya. So uollss bertuah tau sbb dapat info awal tentang produk ni..baik uollss beli cepat..sebelum kiah , tipah jenab beli dulu dari uolsss... so kalau produk ni meletop kebabom nanti jgn menyesal kalau x cuba.

alah uollss produk ni harga nya mmg berpatutan sangat.. kalau nak tau lebih lanjut boleh lah uollss lawati facebook official  Nutri ShineWhite ni. tanya dia bapa reganya...jangan lupa like tau...kalau ko x like siap..akak bantai korang.

kalau uollss nak tau harga leh PM di facebook tu.. ala x susah..click2 je uollsss... perunding profesional Medina Essencial akan sedia menjawab segala pertanyaan uollss.. pertanyaan yang berunsur vinats dan tidak berilmiah adalah di larang uollsss...

Bukan itu sahaja uollsss... sapa yang suka meniaga tu leh jadi stokis jugak ..semua maklumat dah ada di FB Nutri ShineWhite... ha apa lagi..terjah lah..

ini ha rupa kotak dia...cantek kannn


di dalamnya terkandung 30 peket Nutri ShineWhite dan sebotol shaker..


berikut akak lampirkan gambar produk dan segala bagai yang berkaitan...

ops sebelum tu click sini dulu uollsssszzz 












khidmat masyarakat ini dibawakan oleh 

12 comments:

Anonymous said...

nk try kak senduk..mahal x..maklum la..iolls ni da la mskin..brim pn xlayak..klau mmpu dgn poket iolls nk try jgk..muah utk kak senduk..

Anonymous said...

ye ke kak senduk boleh jadi cantik... bukan ke dulu kak senduk pernah sumpah seranah semua produk2 kecantikan ni...mcm jilat ludah balik je.. ke sebab kak senduk disponsor terus kasi up produk ni..huhuhu

Anonymous said...

assalamualaikum kak senduk...tumpang promote jugak yer....saya pun dah makan product nie...mamang superb!!..dalam masa 3hari jer laki dah tegur...muka nampak gebu you!!...pastu nak tambahkan lagi pendapatan cer click kat link nie...saya dah cuba memang tak sangka..dalam masa 5 hari dah dapat kat 150...meh click cepat cepat.. http://Youthweeklypay.com/?invite=1054

Anonymous said...

Amboi kak senduk...dulu kemain kau melahar pasal produk produk ni semua kan. Sekarang kencang pulak kau up citer pasal mende ni. Ayat makan tuan ke? Hahahaha. Sendu sangat!

Anonymous said...

Dia dapat post berbayar lettew. Sapa taknak kan. Jilat ludah sendiri diknon oi!

Anonymous said...

Harusla i ols beli coz kak senduk yang promote. I minat kak senduk.

Tasha Shilla said...

asal kan kak senduk update. tak pe la.. gile ko blogger populer dari retis!!!

Anonymous said...

kak senduk..weol rindu kak senduk yg dlu..now kalau update pon asyik iklan sajork..

Anonymous said...

kak senduk, dah jd albino belum kau minum benda alah ni? heee

Anonymous said...

Ade kelulusan KKM xni uols..kang takut mkn nk jd putih bertukr kelabu hasap pulak. Sijil halal ade ke idok produk ni? Gitewwww..

Anonymous said...

kak senduk pondan gajah uwek!! haha

Anonymous said...

SIAL JE YG CERCA KAK SENDUK NI.. MESTI MUKA BISA KAN MASING2 YG CERCA KAK SENDUK... KAK SENDUK TELAH MEMBUATKAN SAYA HAPPY MEMBACA BLOG KAK SENDUK.. KAK SENDUK PANDAI MEMBUAT ORG TERTAWA.. HAHAHA.. WALAUPUN MAK NI DALAM KEADAAN NOYA SEBAB BARU TELAN PIL HORMON CINA TU.. TAPI NOYA TERUS HILANG SEBAB BACA BLOG KAK SENDUK.. TQ KAK SENDUK.. SEMOGA BERJAYA DI MASA MENDATANG...

P/S : BAGI YANG MENCERCA KAK SENDUK TU PASTI PUKI BURUK N PONDAN BISA KAN.. YG MANA MUKANYA KALAU DIKEMBARKAN DENGAN KINGKONG PUN KINGKIONG TUMBUK N PIJAK MUKA DIA SEBAB MUKA DIA LG BISA, KINGKONG PUN X MAU LAH.. JIJIK UOLS..

Let's SHOPPING Uollss!