ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 26 February 2014

lets uollsss ...larian amal Kolej Kedua UPM


hey uollssss.. pekabar..

sapa kat sini suka join larian amal.. di sini akak nak war war kan..
satu larian amal akan di anjurkan oleh Kolej Kedua Universiti Putra Malaysia 



Larian ini bertujuan untuk mengumpul dana untuk di salurkan ke Rumah Bakti Nur Shaheera Cheras. Lets lah uolllsss.. sambil sihatkan badan sambil membantu rumah kebajikan yang memerlukan.. fee dia tak mahal uollss cuma RM30 sahaja seorang.

anda juga akan dapat T=shirt penyertaan, goodie bag, runing kit, sarapan pagi dan sijil penyertaan. jom ramai2 bawak satu keturunan uollss turun lari2 manja sambil beramal.. kan bagus kan ...

Larian ini akan di adakan pada 9 Mac 2014, jam 6.30 pagi. 
Dari kita bazirkan duit kita ke tempat lain..baik kita bersukan sambil beramal..badan sihat dapat pahala...

jika anda berminat boleh lah menghubungi En Radhi di talian 013-2059795 untuk pertanyaan dan pendaftaran.

berikut akak sertakan butir lengkap.

LARIAN AMAL RUN FOR LIFE
Venue: Kolej Kedua Universiti Putra Malaysia
Jam : 6.30 pagi
Yuran Penyertaan : RM 30

kategori.
1) lelaki : 10 KM / 1 jam 30 minit
2) Wanita : 8 KM / 2 Jam

Hadiah
Kategori Lelaki
1st place : Medal + RM 600
2nd place : Medal + RM 450
3rd place : Medal + RM 200
-Medal ( 27 unit after first 3 winner ).

Kategori Wanita
1st place : Medal + RM 600
2nd place : Medal + RM 450
3rd place : Medal + RM 200

-Medal ( 27 unit after first 3 winner ) 

Running Track 

Pada hari tersebut juga PC Fair juga di adakan di lokasi tersebut
Bayaran hendaklah dibuat sebelum pendaftaran atas talian.

Payment should be made before online registration.
No akaun : CIMB 12580003268204 (Shafeka binti Tukiman)
Account no : CIMB 12580003268204 (Shafeka binti Tukiman)

pendaftaran akhir adalah pada 25 feb tetapi telah di lanjutkan sehingga ke tarikh yang di beritahu kelak.. so daftar cepat

borang penyertaan boleh di dapati di 

peta disini



lets lah kita sama2 membantu pada yang memerlukan... 

Badan sihat... hati riang..pahala dapat

4 comments:

kindaichi kid said...

kak senduk terlibat as peserta or organizer nih????

Kak senduk said...

ANAk ikan i trlibat

Anonymous said...

mmg senduk habis la..post 26feb..tarikh tutup penyertaan 25feb

has said...

"pendaftaran akhir adalah pada 25 feb tetapi telah di lanjutkan sehingga ke tarikh yang di beritahu kelak.. so daftar cepat" - ni kes x phm bahase ke malas mbaca

Let's SHOPPING Uollss!