ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 3 March 2014

uollsszz mmg hanjelina sangat tauuuu

haiyooooo uollsssszzz melahar akak nampak...

yang melahar komen x letak nama lak tu... apa pepatah berbunyi " ibarat hanjeng memakai sarung" sebab takut di cerca hanjeng terpakse rahsiakan identiti kannn...puiiii...


sorry uollss..i bukan hanjeng..i biawak komodo


hanjs sangat tau...cam ni lah akak nak cakap...sapa nak pakai or beli..sila beli ..kalau uollsss nak kahakkan pun sila kan.. duit korang kan.. sapa ada duit lebih hasil goyang tetek tu leh lah beli.. kalau korang tahap miskin asnaf..tunggu duit zakat..lepas tu beli..x gitu jemah oiii

akak bukan apa uollsss.. akak tolong orang...orang baru nak mula niaga uollsss kita tolong lah promote kan... 

tapi kalau akak nak hanjeng kan produk sebab x keberkesanan dia.. macam produk2 akak leh list kan...yang akak promote ni..kira ok lah..x lah menggunakan iklan jelir lidah atau primadona sikit lagi nak mampus pakai kebaya tu...

ni kira ala2 jus epal ni..kira ok lah tu...

kalau dah tahap jual pil mutiara ketatkan faraj dan dikaitkan dengan kisah dongeng maharaja cina merodok gundiknya x sudah2 tu... itu dah tahap hanjeng yang memakai sarung hanjeng yang lain...

uolllsss kalau uollss nak suruh akak promote produk yang hanjeng2..mmg lah jawapannya tidak..ini produk2 tahap najwa latif (biase-biase saja) tu leh lah akak tolong sikit2..tak gitue...bantu orang melayu uolsss

walaupun blog akak ni sendu sedikit sbb malas nak update..adagak manusia yang masih percaya ke glamouran akak yang walaupun ini mampu memberi sinar serta Nur pada produk yang diorang jual...

korang ni mmg tau..dulu aku jual barang baby ..ko cakap aku jual sampah kan...dah aku tutup kedai..pekop muka ngan bantal nangis 4 minggu tanpa henti... akak ni nampak je mulut lahanat..tapi hati aku ni suci cam gadis baru pertama kali datang haid tau..suci..

ooooo masing2 pakat menghanjengkan aku yer..awassssss... akan aku kumpul semua testimoni segala bagai sabun beras, sabun serai, pil rapat pil kecikkan itu ini..awasss akan ku hanjengkan secara pukal...

akak tau uollsss yang x pakai produk cam ni mmg uoollss dah mmg cantek... hasil buatan nya elok..mak bapak korang dulu bekas ratu cantek ... lahir2 je di sambut dengan kain kuning.. slalu di mandikan ngan air yasin..sebab tu bula besar kulit mulus...suci..terpancar nur nya...

elehhhhhh akak tau lah yang komen tu semua muka hauk..kalau betinanya gemok..berkerak..muka herot ke ufur timur..tapi feeling cantek kannnnn...sama lah gak ngan pondan2 yang coverina tu..gitew....

ok lah cam ni..akak bukan apa..niat akak cuma nak tolong sundel..kalau ko rasa nak mintak tolong pun boleh... dari aku melakukan aktiviti rukuk di pinggir jalan baik aku tolong promote barang orang kannnn

ok lah banyak sangat kata2 nista akak dah lempar kan ni.. lupa lak sekarang akak dah berhijap penuh.. xleh laser sangat nanti abg aji i marah... ok lah uollsss..

semoga uollss cantek selalu dan suci murni dengan hasil wuduk anda

cau cin cauuuuuuu

26 comments:

Bunny B! said...

I learned something new today, love u K.Senduk

Anonymous said...

love u, Senduk..miss u...

Anonymous said...

Kak senduk membantu mana yg tmampu je...
Yg duk sangkak buana tu dh lumrah alam...
Ibarat kepit telor masih nampak semangkok nyer...
Wakakkaka

Suria Lekatlekitgurl said...
This comment has been removed by the author.
Suria Lekatlekitgurl said...

Sapa gamaknya buat kak senduk amuk ni. Cerita skit komen dia tu camna
Hot >>HARUS KE SERANG POMPUAN YANG SKANDAL DENGAN LAKI KITA?

Kifli Mally said...

hahahahahahahahahah barai tau gelak, ko memang terror bab menganjing ni kan nok macam mengaji gitu lancarrrr je ^_^ kalau nak menganjing tu jangan lupa ajak mek, kita sama2 menganjing kan mereka #pose

Miss Brenito said...

nape ni ahkak darling? lama tak hapdet tetibe meroyan ni? bawak zikir 3000 malam yer. kipidap ahkak..

Anonymous said...

kak senduk.. hanjengkan skali skincare yg testimoni gambar sebelum dia bise ular tedung tp gambar selepas dia berpoundation, fake eye lashes, lipstick merah ferrari bagai.. kalau mcm tu sabun burung hijau pun blh buat testimoni mcm tu!

amie h said...

gitew skali dihanjingkan~

kaki3some said...

kaksenduk.. u were mentioned in cari forum by someone in gosip tempatan.. i tot u figured it out dah kot psl SyedAli punya gosip.. hmmm well keep up ur gud work kakak.. takecare

Liyana Sohaime said...

sakit perot aku gelak kak sendok oii, hahahahahhahahaha
tak sabar tunggu ko hapdet secara pukal tu, cepat la sket hapdetnye, aku tak sabar nak baca kak, membaca amalan mulia, gitew..

~ziey~ said...

fedulikkan cakap2 org uolz....
-LillahiTaalaa jeee...
-Lain2x tak penting :-)

Anonymous said...

Best entry akak senduk! More please!
No. 1 Fan.

Anonymous said...

Terbaek la kak senduk!!!

cerek said...

senduk mmg propah dan coverina kekonon jantan maskul

Anonymous said...

yesss senduk... terbaik entry kali nih.. hanjeng bersarung biawak komodo... sakit perut ai asek tergelak manjang sampai org sebelah dok pelik tgk ai...

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

Kak senduk kalau tak lazer memang tak sah. Hahaha . update laaaaaaa selaluu. ghinduuu gan post cik senduk

#peminat no1 Cik senduk <3

noya ahmad said...

Hahaha padan muko hanjs2 tu... ambikkkkk ko kak senduk lahar scr pukal

noya ahmad said...

Hahaha padan muko hanjs2 tu... ambikkkkk ko kak senduk lahar scr pukal

Irfa said...

ntahler, taknak beli duk dendiam :)
kalau bagus kita share
kalau tak bagus, pun kita share jugak,sbg peringatan pd yg lain
apapun tq approve sy kt fb

Anonymous said...

hahahaha kak sendukk ko mmg Diva akak suka gaya ko sekolahkan dengan ayat2 penunduk ko sambil buang kerak2 dibadan!!!

miss shuwa said...

xpernah missed entry kak senduk yang best!hahahahahah...bikin aku ceria.,...

alialisa said...

rupa hanjeng ok post nih...
gelak tak berenti renti aku..suci tuu hahahhahaha

Anonymous said...

Korg ni mtk kak senduk update byk2 ingt preee ke.. byr lah.

Anonymous said...

ooo patutlah kedai kak senduk tutup..mengalir air mata aku baca post ko ni kak senduk..

Anonymous said...

Kuala Terengganu: Pengguna Jambatan Sultan Mahmud gempar apabile seorang gadis cuba membunuh diri sebentar tadi. Ketika kejadian, seorang Inspektor kebetulan melalui jambatan tersebut cuba memujuk gadis tersebut namun gadis tersebut nekad untuk membunuh diri.

Setelah semua usaha memujuk beliau gagal,Inspektor tersebut berkata "Sebelum awak terjun,bolehkah awak memberi ciuman terakhir kepade saya..? " Dgn harapan dapat mendekati gadis tersebut dan menarik beliau ketempat selamat. Gadis tersebut mengangguk dan mereka beromen hampir setengah jam.

Inspektor tersebut kemudian bertanya kepada gadis tersebut,"adakah awak ingin teruskan hajat membunuh diri dan kenapa " lalu gadis tersebut menjawab "Mak saya xbagi saya jadi perempuan..auuww.."

Akhirnya dipercayai gadis tersebut mati ditolak..bukannya bunuh diri dan inspektor tersebut dipercayai meracau selepas kejadian..

p/s: kau ke ni senduk?hahahaha

Let's SHOPPING Uollss!