ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 20 March 2014

Rahsia Kechantekan Nenek Kebayan

hey uollsss... pekabar uollsss...akak di sini juga turut berdoa agar kapal MH370 berjaya di temui dan semua dalam kapal tu selamat. banyak spekulasi yang akak dengar..x tau mana nak percaya.. yang akak boleh buat cuma berdoa semoga mereka semua selamat.

ari tu duk gatal google2 ..saja duk tengok gosip2 retis..then akak terjumpe dua produk ni.. ..lantas terbeli dua produk ni... so lets akak cerita...

uollsss... pernah tak ada masalah whitehead and blackhead kat muka...mmg lah kat muka kan..kalau kat lutut tu nama dia ada..kerak...akak mmg banyak gila whitehead kat hidung dagu n tepi bibir.. mmg keji sangat lah..kalau orang tengok muka akak cam hazab gitew...

macam2 akak dah cuba..x hilang jugak..sagat, cakar, lempang, pijak semua akak dah buat bagi menghilangkan masalah itu..x boleh jugak..masker bagai semua akak dah guna tapi x hilang gak...kulit akak ni kalau gosok lama sikit nanti melecet.. maklum lah kulit anak dara sunti kannn.. lain lah kulit korang tebal cam biawak...

so cari punya cari jalan penyelesaian...tetiba mak akak cakap zaman dulu mak akak guna putih telur je buat masker...ada vitamin kata mak akak..oh giteww... then nak di jadikan cerita kawan akak si Husna Huda Rasul tu promote le satu produk kat akak..namanya Egg White Masket Peel Off.. kebetulan lah gak kan...


yer lah uolls.. umur akak ni nak masuk 23 tahun (walau)..so kena lah jaga supaya kejelitaan akak ni masih kekal setaraf wajah Memey Suhaiza... katanya

so akak cuba lah...mmg ok sangat...

jangan gila2 uollsss..dulu putih telur ni kawan akak letak kat rambut tau... ganti gel rambut katanya...kalau dah letak kat rambut bila kering ..tu dia..keras cam batu..bila kena ribut tetap stay put ko...tapi bau dia hazammmm... lepas tu tetak kat rambut....jalan lak tengah panas..muka berminyak...makanya terhasil lah telur goreng kat dahi..hazabbb..

akak takut gak nak pakai takut masker ni bau hanyir kan..tapi x..wangi..n super easy to use. sapu je biar kering...

tapi akak x pakai terus uollssss... first akak amik wuduk..gituhhhhhhhhhhh... then akak wap kan muka bagi terbuka pori pori manja akak kan..so senanglah whitehead tu nak tercabut..pada siapa yang muka tu bermasalah or mmg tahap kulit hazab x dapat di selamatkan kan..bolehlah rebus muka uollss dulu bagi empuk..kalau masih x terbukak pori2 tu...ko doa je lah supaya keajaiban berlaku yer....x pun leh suruh tok bomoh satu malaysia tu bagi lempangan buaya kat uollss bagi berterabur whitehead tu...


then ko tonyoh lah masker tu satu muka...ratakan then biar kering...dalam 15-20 minit cam tu.. then kupas le pelan2..ko leh nampak whitehead lumba2 nak kuar dr muka uolls yang waruk tu... maka cantik lah muka tu sikit..dari skala monyet leh lah naik ke skala anak patung skit...kira ada perubahan lah tu..kotoran juga ikut terlekat kat masker..

menurut kawan akak ..kalau nak best result..pakai 3 malam berturut2..

tapi akak pakai selang sehari..alhamdulilah kurang whitehead aku sundel... nak kata hilang terus tu xde lah..masih ada sikit2 tapi kurang..so kena lah pakai selalu...harap muka akak licin lah lepas ni bebas whitehead...

uollsss masker putih telur ni untuk kecantikan luar je..di bahagian luar...

mur mur je uollsss harga dia RM 25 je termasuk penghantaran. sapa nak leh lah pi FB Husna.

atau kol je husna kalau nak beli. 011-33067200


bahagian dalaman juga uollss kena jaga tau..kalau nak kecantikan dalaman dan luaran sekali gus uollsss kena lah makan supliment


mungkin juga sbb whitehead akak tu berkurangan sbb akak duk minum Ephyra... akak duk google2 apa produk kesihatan yang bagus.. bukan nak chantek sangat pun cuma nak bagi sihat dan bertenaga.. godek punya godek aku jumpe blog ni...

http://cantikbersamaephyra.blogspot.com/ 

Akak tengok nama dia Ephyra... apa ni what is this..akak ngok lah tercongok jadi duta si Memey n Norman hakim..trus akak ter inzal tengok norman..gitu...

rupanya produk ni mmg bagus..ramai dah duk telan ..akak yang bangang ni je x tau... banyak perempuan2 cantek makan ni rupanya...bukan tambah jelita..tambah mantap uollsss

uollsss nak cantek kena lah cuba macam2.. akak pun nak chantek gak...

selain wuduk yang sempurna ..kenalah makan supliment..kalau nak makan ulam ulaman je mana boleh..uollss ingat perempuan cantek kat luar sana tu cantek semulajadi ke..mungkin ada satu dua je yang yang mmg semula jadi cantek..yang lain muka cam blakang kuali je...sebab tu lah diorang makan suppliment ni..trus ko...jadi bidadari...

ko hengat ko doa je tanpa usaha ko leh tetiba cantek...

sorry yer akak kategori yang semulajadi cantek... kalau akak makan ni just untuk tambah kecantikan..gitew.. (perasan ko senduk..muka cam tiang jamban...)

entah akak x kenal ni sapa..pengasas dia kut..chantek pompuan ni
ok bact to Ephyra ..akak baca kalau makan tu lain orang, lain lah keberkesanan dia.. ada yang kulit cantek..ada makan jadi putih, ada makan jadi bertenaga.. ikut orang tu...akak tengok dia mmg cantek orangnya berkat telan Ephyra ni...

dalam kepala otak aku satu je...chantek n sihat... meletop...

Ephyra ni bukan untuk pompuan je..lelaki pun boleh..pada sapa2 pondan or jantan2 yang menjaga kecantikan tu leh lah cuba ni...x yah cucuk kolegen bagai uollsss.. makan ni je...mmg berkesan uollss..ada tu akak google ..pakcik2 pun telan...kelas ko pakcik...

sebab nak cantek punya pasal akak pun cuba lah ..macam2 produk dah aku cuba..kalau x cantek gak x tau le kan.

yer lah uollss..makan sepeket dua mana nak berkesan kan..kenalah makan dalam tempoh dia..

setakat akak makan seminggu ni.. akak trus terkesima istana kaca...oh gitewww....akak rasa kulit akak macam ok..kurang kusam...nampak lain lah skit...muka kita kita tau lah..oh gitew...kurang berminyak.. rasa can chantek je..walau...nak tau lebih lanjut kenalah makan sampai habis kan..

sapa yang berkulit kusam tu leh lah makan ni..dr korang trus kusam cam kain buruk..baik korang cuba..so akak cuba lah mana tau serasi kan...tut tut mmg serasi....

just nak share dia punya khasiat...akak terkesima uollsss isi kandungan dia kolagen...ohhhhh tidak..bukan ke akak pernah hanjengkan permakanan kolegen runput laut tu dulu...

tapi uollss ini campuran ..bukan uollss nak kena ragut bagai..ko telan cam air...so ini terkecuali ok..opsss

1.Memperbaharui

·        
 Kolagen
- Menyokong struktur kulit untuk memperbaiki tona kulit, keanjalan, tekstur dan membantu anda kelihatan lebih muda
-Membantu melegakan kesakitan tulang dan sendi, dan menguatkan rambut dan kuku
Menyuburkan kulit untuk mencegah penuaan, mengekalkan keanjalan kulitmengurangkan kedutan dan  garis halus dan seterusnya melambatkan proses penuaan.

2. Melindungi

·         Acai Beri
·         Akasia Gam
·         L-Glutathione
·         Astaxanthin
·         Acerolla Ceri
·         Ekstrak Bunga Marigold
·         Serbuk Tomato
·         Superberi

 - Melindungi sel-sel  terhadap proses pengoksidaan yang merosakkan yang menyebabkan pertambahan melanin pada kulit (pigmentasi )

-Mencipta proses putaran antioksida , iaitu satu proses di mana agen antioksida bekerjasama untuk memaksimumkan pembaharuan sel-sel baru yang sihat dan melambatkan proses penuaan.
melindungi anda terhadap tekanan pengoksidaan yang menjadi punca utama penyakit-penyakit berbahayaseperti penyakit jantung, kanser, arthritis dan lain-lain.

siyes akak cakap..akak dah cuba macam2 produk kechantikan demi untuk mengekalkan keremajaan kulit serta kekal kelihatan anak patung walau apa jua...banyak2 produk..Ephyra ni rasa paling sedap..rasa oren cam oren Peel Fresh tu..sungguh..

siap mak akak sempat lah copet sepeket dua..mak akak cakap sedap..then pakse akak belikan dia... 


nanti dah dua minggu akak bg tau apa perubahan dia lagi...harap2 akak jadi cantek cam memey..then akak leh rampas norman hakim dari dia...

Kelebihan EPHYRA
·         Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
·         Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
·         Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
·         Formula anti penuaan yang berkesan
·         Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
·         Mengandungi khasiat prebiotik yang tinggi
·         Melancarkan system pencernaan dalam badan
·         Mengurangkan kadar kolesterol
·         Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
·         Meningkatkan system imunisasi anda
·         Mengatasi masalah imsonia
·         Mengawal berat badan dan meningkatkan metabolisme
·         Melegakan sakit dan radang sendi
·         Menjaga kesihatan kardivaskular
sapa nak cuba Ephyra ni leh lah pi blog ni... sambil membaca tu leh lah kita menjaga kesihatan...
so far aku duk servey lah produk ni..kat blog pompuan ni lah yang paling murah..harga dia mmg ok..yg lain tu ada jual gak tapi..mahal uollsss.. cuba lah tengok...

semua ni hasil terjahan akak ke blog ni..

 http://cantikbersamaephyra.blogspot.com/ .  kat situ semua cara nak makan,...bukan je nice..muka meletop uolsss. cantek...jelous tawwwww....

17 comments:

Anonymous said...

Bermulanya era perniagaan ;)

shafrina said...

hi salam perkenalan :)

Jom lawat blog saya di www.happyneasy.blogspot.com...

mari berkongsi produk kesihatan terbaik

Suria Lekatlekitgurl said...

kelas kau kak senduk review produk bagi sumber inspirasi kalau aku dapat job review produk nanti. hahahaha

Liza Z. said...

senduk.. hari tu senduk promote product Medina Nutrishine White.. hari ni Ephyra.. akak nak tanya, yang mana lebih bagus pada senduk? Medina atau Ephyra??

MummyGojez said...

ko amek komisen ek promote produk org kak senduk? haha.. lepas ni abes la sume retis jantan jatoh cinta kat ko..meletop!

Anonymous said...

Rumput tu x de kolagen lah kak senduk.dlm tibi kata kolagen ni dr haiwan je.dr ngan pakar bgtau khasiatnyer mcm mkn ulam je uolls.kira penat jugalah kaum2 yg meragut rumpai yg tasty giler tu.hehehe,anyway good luck k.senduk dlm berblogging dan mereview produk.huntung dpt duit poket dr nuffnang ko

Tasha Shilla said...

kenapa tak letak gambar sebelum dan selepas kak senduk?baru orang percaya

Anonymous said...

senduk kau amik supplement ke xke muke ko tetap dilahirkan hazabb xyah nak feeling sngttt... sekian

Anonymous said...

Muka kau? Bukan takat tiang jamban.. Supa mangkok jamban dah ye

umikelly said...

kelakar la baca entry awak ni.. ayat mmg selamber.. best2..

mcm best je 2-2 produk tuh kan.. mcm nak terai jer

awang said...

senduk cuba buat review produk VIMAX. sekian awang parjo

Anonymous said...

Pondan,hapdet ler.. Rindu nk baca celoteh ko.. Hapdet pasal produk jualans pun xpe as long as hapdet..

Ghades johor said...

Sy mmg tcari² produk utk tggalkn Whitehead sy, lps sy da xnmpk shisheido mask. Insha Allah sy try nnti. :)) trimaasss~

jidin said...

Dulu ko kemain keji produk kecantikan ni...skang ???

Kak Tie said...

ligatnya kak senduk berniaga

Kak jah said...

Kak senduk cakap serupa yenna, itu hari mengeji, sekarang produk yang kau keji ni jugak kau telan dan tempek kat muka pembelah bumi kau tu.

Hey hey said...

kak senduk.. ko minat wangi wangian x? kalo ko nk perfume original dgn harga murah dari soping mall ko pm kt fb https://www.facebook.com/hey.beeutee

Let's SHOPPING Uollss!